Ali si dovolj KUL, da prepoznaš našo majsko zvezdo z naslovnice?

Če veš, kdo je Emma Chamberlain, potem verjetno poznaš tudi vse modne in lepotne trende ta hip ter obvladaš smernice, ki vladajo družbenim omrežjem. Te sploh kaj lahko preseneti? Preveri spodaj ...

Ali si dovolj KUL, da prepoznaš našo majsko zvezdo z naslovnice? (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
29. 4. 2020

Emma Chamberlain je najbolj priljubljena najstnica na svetu (ta mesec bo dopolnila 19 let, sledi pa ji kar 9.3 milijona ljudi). Naša novinarka se je spraševala, kako naj razlog za njen uspeh pojasni svojim malo starejšim (veliko manj kul) prijateljem.

Da bi odkrila recept za njeno priljubljenost, sta se skupaj odpravili na manikiro in pedikuro, nato pa še na kavo čez cesto. In takrat se ji je posvetilo, kako nenavadno preprosta je Emmina formula za megalomanski uspeh na YouTubu.

Majski Cosmopolitan ti prinaša še eno formulo: z njo lahko na podlagi lastnih življenjskih izkušenj izračunaš najbolj primeren čas za svojo poroko. 💍💍
Psst ... enačba je znanstveno dokazana.

Kaj te še čaka v novi številki, ki bo na policah že ta četrtek?

Neverjetno uspešna (na svoj način) je tudi punca, ki je med študijem ugotovila, da lahko svojo radovednost unovči tako, da lenim kolegom napiše zaključno študijsko nalogo. Povedla nam je, kako se je znašla v prepovedanem položaju in koliko lahko s svojo poslovno idejo zasluži.

Predstavljamo zgodbo zasebne detektivke 🕵, ki si jo morda na svoji poti nekoč srečala tudi sama. Resničnih zgodb pa kar ne zmanjka ...

Preberi o krutih skrivnostih, ki se skrivajo za vedno bolj priljubljenim fenomenom K-popa. Bivši idoli so nam razkrili resnice o motnjah hranjenja, prostituciji, lepotnih operacijah, bornem zaslužku, duševnem zdravju in pritiskih menedžerjev ter oboževalcev. Revije ne boš mogla odložiti iz rok!

V novi številki Cosmopolitana boš našla navdih za svoj naslednji (ali prvi) pirsing in stajling, ki ga boš oblekla ob ponovni vrnitvi v službo. Predstavljamo pa tudi nominirance za Cosmo Beauty Awards 2020, kjer lahko kot častna članica žirije TUKAJ sodeluješ tudi ti!

Prejmi Cosmopolitan kar na dom!

Na revijo Cosmopolitan se lahko tudi naročiš, še posebej letna naročnina (12 izvodov) se ti izplača, saj prihraniš 15 %. Ob naročilu pa dobiš tudi super DARILO: Svileno blazinico za meditacijo InBed v vrednosti 35,99 evra.

Naroči se TUKAJ!