Ali si dovolj KUL, da poznaš našo februarsko zvezdo z naslovnice?

Prejšnji mesec je navihana pevka izdala svoj tretji studijski album Manic, 29. februarja pa jo lahko slišiš v živo na njenem koncertu v Münchnu ...

Ali si dovolj KUL, da poznaš našo februarsko zvezdo z naslovnice? (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
29. 1. 2020

Še prej pa jo bolje spoznaj na svežih straneh februarskega Cosma ... Njena predzgodba, romantično uporništvo in otožna razjarjenost so zavajujoči. Halsey je zgolj 25-letno dekle iz New Jerseyja, ki v resnici nosi ime Ashley Frangipane. In tudi ona se počuti, kot da se pretvarja.

Kaj te še čaka v novi številki, ki te na policah čaka od četrtka, 30. januarja 2020?

Potopi se med strani najbolj vroče in drzne ženske revije, ki ti bo družbo delala tudi v najhladnejših dneh. Cosmo raziskovalna ekipa je našla SMS formulo, s katero boš vzburila čisto vsakega frajerja. Poznamo sekst, ki deluje v 99,2 % primerov. Če ne prej, ga boš potrebovala na valentinovo.

Psst: Zvezde napovedujejo najhujši 14. februar vseh časov. Več o tem, kako se mu lahko z dragim izogneta, preberi v sveži astro rubriki, kjer te čaka tudi recept za zvezdnato razvajanje. Izvedela boš, kaj je lunina kopel in se jo naučila pripraviti sama.

Si obsedena s čiščenjem obraza? Napovedujemo, da boš še ta mesec v koš zabrisala polovico izdelkov na svoji lepotni omarici. Nova lepotna rutina, ki poskrbi za zdravo in sijočo kožo, je enostavna, hitra in obljublja neverjetne rezultate. Predvsem pa je korak nazaj od pretirane skrbi za kožo.

Ta mesec te bo Cosmo pocrkljal z najbolj zapeljivimi kosi spodnjega perila in pižam, pomagal ti bo narediti korak dalje na področju znanja o svojem telesu (naša novinarka je preizkusila celo vrsto novih tehnik spopadanja z menstruacijo) in rešil tvojo ustvarjalno blokado.

Za piko na i pa smo nekaj strani namenili tudi resnični zgodbi nenavadne skupnosti Amišev, ki skrivajo veliiiko in grozljivo skrivnost. Naša novinarka je zgodbi posvetila celo leto dela - pričakuj, da te bo pustila odprtih ust.

Prejmi Cosmopolitan kar na dom!

Na revijo Cosmopolitan se lahko tudi naročiš, še posebej letna naročnina (12 izvodov) se ti izplača, saj prihraniš 15 %. Ob naročilu pa dobiš tudi super DARILO: Kolekcijo izdelkov Afrodita Clean Phase v vrednosti 38,72 evra.

Naroči se TUKAJ!