Ali se še spomniš naše februarske zvezde z naslovnice?

Jaaa, tudi mi ne moremo verjeti, da je minilo že 15 let, odkar se je končala serija Rebelde!

Ali se še spomniš naše februarske zvezde z naslovnice? (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
27. 1. 2021

Dulce Maria

je pred več kot 10 leti osvojila srca slovenskih najstnic. Bila je razlog za številne solze sreče, za mnoge navdih, da danes tekoče govorijo špansko. Danes je zvezdnica novopečena mamica. Z nami je spregovorila o svojem novem albumu, o preteklosti, prihodnosti in čudovitem času nosečnosti, ki se je zanjo zgodil ravno v času pandemije.

Ljubezen v času korone je res nekaj čisto posebnega, ...

... zato smo se ji na uredništvu posvetili iz vseh zornih kotov. Pet novinark s tabo deli svojo osebno zgodbo o ponesrečenih zmenkih, zlomljenih srcih, kršenju pravil za ljubezen in iskanju ljubezni do sebe v času, ko je osebni stik skoraj nemogoč. Stvari pa samskim ne olajšujejo niti aplikacije za zmenke.

Naša novinarka je posumila, da njena aplikacija želi, da bi ostala samska.

(Če bi namreč spoznala popolnega partnerja, bi si jo verjetno izbrisala.) Zavihala je rokave in preiskala, kako delujejo algoritmi tovrstnih aplikacij. Kar je razkrila, te bo pustilo odprtih ust.

Ki pa jih ne boš zaprla niti, ko boš prelistala do članka o zakulisju življenj vplivnežev v Sloveniji. Ti so z nami povsem odkrito delili, kako deluje njihov posel, koliko zaslužijo in kako se soočajo s to novo obliko poklica. 

In ker smo v čast valentinovemu pripravili zelo zaljubljeno številko, nismo mogli preskočiti niti spomina na kultno romantično komedijo

Kako se znebiti fanta v 10-ih dneh (ki letos praznuje 18 let!). Ustvarili smo scenarij za njeno milenijsko različico.

Hollywood, čakamo na klic, da se pogovorimo o avtorskih pravicah.

Nekaj zaslug nam boš lahko pripisala tudi po prebranih 4 korakih, ki bodo poskrbeli za uspešno komunikacijo in soočenje s privrženci teorij zarot in njimi podobnimi. Ni za kaj!

Kaj še?

Postregli ti bomo z nasveti študentke, ki ti bodo v trgovini in drogeriji prihranili kar nekaj evrov. Delo na daljavo nam je omogočilo precej kreativnosti, zato boš v novi številki našla noro hud modni editorial, ki smo ga posneli kar preko video klica.

Namesto tebe smo testirale Instagram hit masiranja obraza z valjčki iz roževca in žada.

S tabo delimo svoja individualna spoznanja. Če pa se na revijo naročiš, enega pošljemo tudi tebi, da ga boš lahko preizkusila na lastni koži.

Prejmi Cosmopolitan kar na dom!

Na revijo Cosmopolitan se lahko tudi naročiš, še posebej letna naročnina (12 izvodov) se ti izplača, saj prihraniš 15 %. Ob naročilu pa dobiš tudi super DARILO: Valjček za masažo obraza Revolution Skincare v vrednosti 18,99 evra.

Naroči se TUKAJ!