Ali pijača, ki jo piješ, pove kdo si?

Malce bolj za šalo, kot za res: se osebnosti deklet resnično ujemajo z njihovimi priljubljenimi pijačami?

Ali pijača, ki jo piješ, pove kdo si? (foto: Kzenon) Kzenon
22. 8. 2012

Belo vino

Zbirateljica Ikea katalogov, ki si druženje v prostem času zamišlja v obliki razvlečenega večera s skrbno izbranimi pari in slikami iz zadnjega potovanja/zabave/poroke. V hladilniku je vedno sir, v omari vedno nezdrobljeni orehi. Zgolj za pogostitev, seveda. Včasih se zamisli, kako grozno mora biti ljudem, ki niso tako kultivirani kot ona, ker ne pijejo vina.

Pivo

Rokerice, metalke in vse odraščajoče filozofinje z alternativnimi nazori, ki sandale s pohodnim podplatom sklepajo za večerno garderobo.

Koktejl Sex on the Beach

Samska, a ne želi več biti samska (vsaj ne za to noč). Ženske, ki naročajo pijače, ki imajo v imenu besedo seks (ali temu sorodne, npr. koktejl orgazem), precej neposredno namigujejo okoli letečim ujedam, da je tale srnica pripravljena na malce bolj vročo zabavo. Ve, da imajo moški precej enodimenzionalen miselni tok, torej bodo njeno naročanje koktejla Sex on the Beach povezali - ja, seveda - s seksom na plaži. Kako enostavno.

Koktejl Cosmopolitan

Naroči ga ponavadi tista, ki se je prijateljicam v lokalu pridružila zadnja, saj ji je optimizacija pred ogledalom vzela presenetljivo veliko časa (spet). Seks v mestu je deklariral cosmopolitan koktejl kot pijačo za ženske, ki so zunaj tisti večer samo zato, da se družijo s prijateljicami (in naslednji dan ob solati jokajo zavoljo pomanjkanja kvalitetnih tipov na tržišču).

Jagerkola

Rekreativno to pije večinski del ženske populacije med 18 in 40 let, ker je Jagermaister v Sloveniji uspel iz lovskega zeliščnega zvarka prerasti v luksuzno pijačo. Ta kombinacija je zato postala varnostno naročilo vseh, ki potrebujejo nekaj preverjeno toksičnega, da ti v treh rundah dodobra zbombardira predsodke. Sporočilo: hočem žurati v naslednjih 30 minutah.

Mojito

Dekleta, ki trenirajo karkoli povezano z latino kulturo ali pa so se nedavno tega vrnile iz čarterskega obiska Španije, kjer jim je lokalni Pedro pokazal sedma nebesa. In tiste, ki bi sicer pile Cuba Libre, pa jim kokakola povzroča preveč problemov z napetostjo.

Voda

Nosečnice in dekleta z jagerkolo nekje ob treh zjutraj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri