Ali čisto zares znaš UŽIVATI življenje (TAKO se lahko tega 'naučiš')

Frazo, da je življenje prekratko, si slišala že neštetokrat. Pa si to dejstvo tudi ponotranjila? Ga znaš živeti? Se do konca sprostiti, uživati, pustiti razvajati, prepustiti izbiro kdaj drugim? Tole so 3 namigi, ki ti povedo, ali si med tistimi, ki življenje zajemajo z veliko žlico.

Ali čisto zares znaš UŽIVATI življenje (TAKO se lahko tega 'naučiš') (foto: Unsplash) Unsplash
10. 7. 2020 | Promocijsko sporočilo

1 Ko prideš iz službe, s faksa, iz šole ...

... se usedeš na vrt, balkon, teraso, zofo ... in si privoščiš urico oddiha, kljub temu da je stanovanje videti, kot bi padla bomba. In to brez slabe vesti! Če te ob tem mori, kaj vse bi morala še postoriti, potem ta zasluženi oddih ne šteje. 

2 Enkrat (ali večkrat) na mesec ...

... si privoščiš masažo, savno, večerjo v restavraciji, gledališče, koncert, zabavo s prijateljico dolgo v noč, izlet, piknik – karkoli, kar te razvaja, sprosti, odklopi od vsakdana, rutine. Čas zase ti ne pomeni le novodobne floskule, temveč obvezen del življenja. 

3 V soboto zvečer nekdo drug izbere film zate ...

... a to mora biti film, ki je res po tvojem okusu. Morda te tvoj moški ali prijateljica dovolj pozna, da mu/ji prepustiš to izbiro in se izogneš naporu ob brskanju za filmom, ki bo 'naredil tvoj sobotni večer'. Ali pa to nalogo raje zaupaj Telemachu, ki ima v svojem video klubu zbranih več kot 16.000 filmov in serij, nova različica sprejemnika EON pa ti na podlagi preteklih ogledov sama priporoča vsebine, ki te zanimajo. Ustvari si svoj profil, EON ti izbere film po tvojem okusu in potem – le še uživaš!

Profili in nove funkcije so pri Telemachu brezplačno na voljo na vseh napravah, vsi novi naročniki na enega od paketov, ki vključuje storitve televizije, interneta in telefonije, pa bodo lahko izkoristili promocijsko ceno paketa – prvih 12 mesecev po polovični ceni.

FOTOGRAFIJE UNSPLASH IN PROMOCIJSKO GRADIVO

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri