Aktivni.si ima novo spletno podobo!

Spletna stran za vse aktivne, na kateri najdejo vse pomembne informacije o pomeni gibanja, športa, zdrave prehrane, načina življenja in bivanja, je doživela svojo spletno prenovo.

Aktivni.si ima novo spletno podobo! (foto: profimedia) profimedia
4. 3. 2014

Rubrike in vsebinski sklopi spletne strani so Tek, Športi, Fitnes, Joga in pilates, Zdravje, Prehrana, Odnosi in seks, Psihologija, Dobro počutje, rubrika za nosečnice in video, znotraj njih pa številne podrubrike, ki bodo zadovoljile tudi iskalce bolj nišnih informacij s področja aktivnega življenjskega stila. Na tem mestu ne gre spregledati tudi nekaj interaktivnejših točk na spletnem mestu. Tako je nadvse brana in iskana zagotovo rubrika Vprašaj strokovnjaka, v kateri strokovnjaki odgovarjajo bralkam in bralcem na vprašanja o športni vadbo, prehrani in zdravju, poleg tega pa so jim na voljo različne videovadnice, pa tudi mesto, ki je specializirano za tekače, in ga bodo spletni uporabniki našli na pod-domeni Tečemo skupaj. Tam bodo poleg nasvetov glede prehrane, psiholoških priprav, opreme in dogodkov lahko sledili tudi v naprej pripravljenim programom vadbe in vodili lastni spletni tekaški dnevnik.

Za obisk spletne strani www.aktivni.si imaš več kot očitno dovolj razlogov. Pravzaprav smo pepričani, da si jo v zadnjih letih zagotovo večkrat obiskala, le da morda zaradi njenih občasnih preoblek, tega ta hip niti ne veš.

Kot pritiče spletni strani, katere poslanstvo je promocija aktivnosti in vsesplošne agilnosti, se je spletno mesto sproti in nadvse živo odzivalo na izzive časa. In da bi vedno novi in novi pridruženi elementi na istem spletnem naslovu le našli svoj prostor, so bile seveda potrebne tudi občasne prenove.

Aktivni.si!

Spletna preobrazba skozi leta!

Spletna stran Aktivni.si je konec leta 2006 luč sveta ugledala kot Bodi aktivna in domovala na spletnem naslovu www.aktivna.si. Ker je od takrat preteklo zares veliko let, naj nam bralci ne zamerijo, ker se je iz tistega časa ohranil le nekaj slabih približkov prilike takratnega videza spletne strani, pravzaprav pa si niti izvorni snovalci spletne strani niso več povsem edini, ali je med spodnjimi posnetki tudi povsem izvoren dizajn strani ali morda še eden manjka.

Aktivna.si

A da ne dlakocepimo, večja preobrazba, ko je iz področja zeleno-modrega barvnega spektra takratna Aktivna.si migrirala v življenja polno in izdatno energizirano rdečo probleko, se je zgodil okoli leta 2010.

aktivni-aktivna

Takrat sprva še z vsebinsko ločitvijo na  zanj in zanjo, da bi leto ali dve kasneje enostavno postala unisex! Takrat je tudi Aktivna.si postala Aktivni.si.

aktivni

Evolucijo spletne strani si lahko ogledaš skozi naše fotografije, našo zadnjo verzijo priljubljenega portala www.aktivni.si pa si raje oglej (in ga preklikaj) kar sama in v živo ;)

P.S.

Te zanima morda, kakšen je bil pred leti videti spletni Cosmopolitan?

Cosmopolitan je svojo prvo večjo preobrazbo doživel leta 2010, nato pa leta 2012 postal prav takšen, kot ga poznaš danes.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri