Aftertaxi kuponi za brezplačen varen prihod iz zabave domov

Meseca julija bo v Ljubljani in na Obali potekala akcija, kjer bodo zopet na voljo Aftertaxi kuponi za brezplačno vožnjo s taxijem, ki poteka v okviru Združenja DrogArt.

Aftertaxi kuponi za brezplačen varen prihod iz zabave domov (foto: shutterstock) shutterstock
21. 6. 2013

After taxi je projekt, katerega cilj je zmanjšati število prometnih nesreč zaradi vožnje pod vplivom alkohola in tako zavarovati vse udeležence v cestnem prometu. Projekt poteka od leta 2010 in je vsako leto bolj prepoznaven ter pomembno vpliva na odgovorne odločitve mladih pri načrtovanju zabave. After taxi je namenjen mladim med 16. in 30. letom, ki svojo zabavo načrtujejo tako, da se iz nje varno pripeljejo domov. Akcija poteka od srede do nedelje med polnočjo in sedmo zjutraj, ko ni avtobusnih prevozov in se mladi pogosto vinjeni odločijo za uporabo avtomobila.

Mladi so nad projektom navdušeni, prav tako pa projekt podpirajo tudi starši, ki lahko kupone prevzamejo za svoje mladostnike. Dolgoročni cilj aktivnosti katerih del je tudi After taxi je doseganje pozitivnih sprememb na področju varne vožnje in odgovornosti mladih.

Akcija bo z julijem potekala v Ljubljani in na Obali; v Ljubljani bo možen tudi drugi prevzem kuponov s polovičnim doplačilom.

Vse informacije o naročilu ter prevzemu kuponov so na voljo na njihovi spletni strani www.aftertaxi.si.

Z zabave varno in brezplačno, sporoča Aftertaxi!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri