Adrenalinski izziv z Renault Capturjem

Dve sončni nedelji, 7 adrenalinskih odvisnežev in Renault Captur, ki nas je čez hribe in doline varno pripeljal skozi vse tri izzive. 

Adrenalinski izziv z Renault Capturjem (foto: Helena Milost) Helena Milost
25. 6. 2014

Renault Captur je izpolnil adrenalinske želje kar sedmim srečnežem, ki smo jih zapeljali na enega najlepših koncev Slovenije, da bi tam izkusili prednosti tega čudovitega vozila in se predali športnim norostim.

Rafting

Na prvi adrenalinski izziv je Renault Captur zapeljal Gregorja in Nežo, ki sta si zaželela nepozabne dogodivščine na reki Soči.

Po soških brzicah sta se s pomočjo nasmejane ekipe Go Raftinga spustila prvič, zato je bila to zanju zares izjemna in gotovo nepozabna izkušnja. Ko je adrenalin nekoliko popustil, se je Captur izkazal tudi za pravega športnega navdušenca, saj je njegova prostornost brez težav gostila pravo malo goro športne opreme.

Zorbing

Renault Captur nas je navdušil tudi na poti do drugega izziva. Najprej s količino odlagalnih površin, kamor smo pospravili vse lončke, plastenke in sendiče, nato pa še z okretnostjo, ko smo zaradi cestne zapore ubrali pot do Čezsoče kar prek travnikov in polj.

Izbranca drugega izziva Luka in Sara sta bila nad kotalečo se kroglo naravnost navdušena:

  • Sara: "Vožnja v Capturju je zelo udobna, dobro pa se avto izkaže tudi na 'offroadu', ki je poskrbel še za nekaj dodatnega adrenalina."
  • Luka: "Zorbing je izkušnja, ki je ni za izpustiti. Priporočam jo vsakemu, tudi če ni ravno adrenalinski odvisnež. Hvala Renault Capturju za res zakon dan!"

Fantje iz Hydromanie so željo po zorbing izkušnji izpolnili tudi naši ekipi, ki se je med kotaljenjem dodobra nakričala.

Adrenalinski park

Na zadnji adrenalinski izziv pa je Renault Captur v Soča Fun parku odložil še mlado športno družinico. Vožnja od Bovca do Solkana je minila v znamenju številnih odlik avtomobila, med katerimi se je najbolj izkazala multimedijska konzola R-Link, in občudovanja lepot doline Soče. Navigacija nas je pripeljala do samega obrežja reke, kjer se obiskovalcem odpre zares razgiban adrenalinski park. Medtem ko je ekipa uživala udobno prostornost Capturja, so se nagrajenci prebijali skozi poligon, izziv pa zaključili s spustom po ziplinu. Kakšen je bil razgled na Capturja iz zraka, pa definitivno preverimo prihodnjič.

Celotna reportaža adrenalinskega izziva Renault Capturja bo objavljena v avgustovski številki Cosmopolitana.