Aaaaa! Zunaj je NOVI Cosmo z brezplačnim KOLEDARČKOM (poglej, kakšen je letos!)

Končno smo ga dočakale! Oktobrski Cosmo je tu, z njim pa tudi težko pričakovali Cosmo koledarček!

Aaaaa! Zunaj je NOVI Cosmo z brezplačnim KOLEDARČKOM (poglej, kakšen je letos!) (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
24. 9. 2020

Ta mesec bo številne cosmo punce nazaj v študijske klopi poklicala univerzitetna dolžnost, zato smo pripravili pravi mali študijski vodnik za vse zadeve, na katere referat na tvojem faksu nima odgovora - zaupa ti jih lahko samo pravi študent.  

Odpiramo tudi vprašanje, ali je študij res edina pot do uspeha.

In ponujamo paleto odgovorov, ki bodo pomagali prav tebi. Če o študiju še razmišljaš, če si spoznala, da si se odločila narobe, ali se v odraslosti zopet spogleduješ z idejo dodatnega izobraževanja ...

In kje boš letos stanovala? Ne veš, ker je vse tako drago?!? Stanovanjsko problemetiko smo podrobno raziskali in našli nekaj konkretnih idej za to, kako boš ta hip najlažje prišla do novega doma, kjer se boš odlično počutila.

O novih začetkih (materinstvu, samostojni podjetniški poti, ...) je z nami spregovorila tudi tokratna zvezda z naslovnice Shay Mitchell, ki je noro očarljiva! Pa tudi naravnost božanska, kajne?

Lepotno uredništvo je prisluhnilo tvojim potrebam in pripravilo 5 lepotnih videzov, ki bodo tvoje oči poudarili tako, da bo maska, ki ti prekriva pol obraza, videti kot najbolj premišljen modni dodatek!

Ne spreglej niti modnih in lepotnih trendov za letošnjo jesen in modnih ikon, ki naj ti predstavljajo vir navdiha za mesec pred teboj.

Kaj še?

Razbijamo mit o moški kontracepciji, ki nam jo obljubljajo zadnjih šestdeset let (p.s.: nimamo več časa čakati), ponujamo 5 okusnih in zdravih receptov za malico, ki jo lahko vzameš s seboj v službo ali faks in še in še.

Odprtih ust boš brala tudi članek o ženskah, ki so za fantazijsko ljubezen, izgubile na tisoče evrov.

Skratka, če skočiš po svoj izvod še danes, ti branja in listanja ne bo zmanjkalo vse do konca oktobra. Imamo pa še posebno presenečenje ...

Cosmo ti ob nakupu podarja tudi koledarček za leto pred teboj, na katerega že komaj čakaš!

Poglej, kako je videti letošnji:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosmopolitan Slovenija (@cosmopolitansi) on

Na revijo Cosmopolitan se lahko tudi naročiš, še posebej letna naročnina (12 izvodov) se ti izplača, saj prihraniš 15 %. Ob naročilu pa dobiš tudi super DARILO: Set štirih gobic za nanašanje ličil Beauty sponge Siesta v skupni vrednosti 19,90 evra.

Naroči se TUKAJ!

Fotografije: Promocijsko gradivo, Giphy