A1 je tu! Pa veš, kaj to pomeni zate?

Verjetno si že opazila, da je blagovno znamko Simobil pred kratkim nadomestila blagovna znamka A1. Mogoče pa še ne veš, da so ob tem za vse uporabnike pripravili ugodnosti. V nadaljevanju lahko preveriš, katere.

A1 je tu! Pa veš, kaj to pomeni zate? (foto: A1) A1
12. 5. 2017 | Promocijsko sporočilo

Blagovna znamka Simobil se je pred kratkim poslovila, zamenjala pa jo je blagovna znamka A1. A1 Slovenija, vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji, je ob tej priložnosti za svoje uporabnike pripravil več ugodnosti.

Vsi naročniki pogovornih paketov A1 boste lahko odslej brezplačno uživali v polni hitrosti LTE mobilnega interneta v najhitrejšem omrežju A1 Slovenija, uporabniki predplačniških paketov A1 pa boste imeli na voljo višje hitrosti LTE mobilnega interneta v najhitrejšem omrežju A1 Slovenija. Nova hitrost za uporabnike predplačniških sistemov je 40/5 Mbit/s in to ob nespremenjeni ceni.

Kar 2 meseca pa lahko brezplačno preizkušate tudi storitev A1 NOW. Namenjena je vsem tistim, ki neradi zamudijo svojo najljubšo oddajo ali serijo. Storitev A1 prinaša 40 TV programov in funkcijo Časovni preskok za ogled vseh zamujenih vsebin, ki si jih lahko ogledate tudi za 7 dni nazaj.

Ugodnosti pa čakajo tudi naročnike paketov A1 Domači net (prej paketi Domači internet), ki bodo popolnoma brezplačno prejeli višje hitrosti na paketih.
Nova hitrost bo odvisna od tega, kateri paket uporabnik uporablja.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri