9 mesecev šoka - že junija v kinu!

Junija v kina prihaja še ena odlična francoska komedija – 9 MESECEV ŠOKA.

17. 5. 2014

Ariane je noseča! Presenetljivo, kajti Ariane Felder (Sandrine Kiberlain) je preiskovalna sodnica pri štiridesetih, ki je trdno prepričana, da je samsko življenje za žensko edina inteligentna odločitev. Osebne in poklicne izkušnje so jo pripeljale do spoznanja, da je 'družina tragedija, ki jo pišejo starši, igrajo pa otroci'. Zaradi vestnega dela se ji obeta sijajna prihodnost svétnice na višjem sodišču, ravno takrat pa ugotovi, da je noseča z Bobom Nolanom (Albert Dupontel), ki je obtožen okrutnega zločina. Še huje je, da se ničesar ne spominja – v rokah ima le test očetovstva z analizo DNK. Kako se je moglo to zgoditi in kakšna prihodnost jo čaka?

9 mesecev šoka je Dupontelov peti celovečerec (po filmih Bernie, Le Créateur, Enfermés dehors, Le Vilain), v katerem se poleg njega znova pojavljajo Philippe Duquesne, Bouli Lanners, Christian Hecq, Gilles Gaston-Dreyfus in Michel Fau, pa tudi nova igralca Philippe Uchan in Nicolas Marié (ki v vlogi odvetnika Trolosa na sodišču nastopi z nepozabnim sklepnim govorom). Sandrine Kiberlain je z njim sodelovala prvič, čeprav ima, tako kot Dupontel, za sabo že štirideset filmskih vlog.

Film je v Franciji in na tujem naletel na odličen sprejem, Dupontel pa je februarja letos prejel nagrado cezar za najboljši scenarij, Sandrine pa nagrado cezar za najboljšo žensko vlogo.

Film prihaja na velika platna 19. junija.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri