8. mednarodni festival Igraj se z mano

Letos v Centru Janeza Levca Ljubljana in Društvu za kulturo inkluzije že osmič zapored pripravljamo mednarodni festival Igraj se z mano.

17. 4. 2014

Prireditev je izobraževalno-zabavne narave, saj vključuje didaktično-pedagoške igre, ki so poučne, a hkrati zabavne.

Prizorišča dogajanja letošnjega festivala Igraj se z mano bodo po treh večjih krajih po Sloveniji, in sicer štiri dni v Ljubljani ter po en dan v Mariboru in na Muti na Koroškem:

  • Ljubljana, Kongresni trg, Park Zvezda.
  • Maribor, Trg svobode.
  • Muta na Koroškem, Osrednji trg.

Glavni namen Festivala Igraj se z mano je medsebojno aktivno sodelovanje med otroci in mladostniki s posebnimi potrebami in njihovimi vrstniki z značilnim razvojem. Otroci in mladostniki tako z nastopi na odrih krepijo svojo samozavest, premagujejo strah pred javnim nastopanjem, predvsem pa uživajo ob prikazovanju svojega znanja. Preko delavnic otroci lahko izražajo svojo ustvarjalnost, kreativnost, na igriv način se spodbuja njihovo razmišljanje in razigranost. In kar je še najpomembnejše – skozi igro na festivalu, ki poudarja socialno vključenost, se krepijo njihove socialne kompetence, saj gradijo svojo čustvenost, spoštovanje do sočloveka in sprejemanje drugačnosti.

Več o tem tudi na:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri