7. maja se odpre Skuhna - svetovna kuhinja po slovensko!

Skuhna – svetovna kuhinja po slovensko, je prerasla svoje začetne okvire in tako v maju odpira svoja vrata vsak dan od torka do sobote. Če je bila Skuhna do sedaj uspešen projekt, ki je dvakrat tedensko navduševal mnoge kulinarične navdušence, bo sedaj Skuhna postala prava samostojna restavracija.

5. 5. 2014

Od torka do sobote med 9. in 23. uro bo v prijetnem ambientu na Trubarjevi 56 v Ljubljani gostom na voljo vsak dan druga kulinarična izkušnja.

Četudi smo se Slovenci morda že navadili na okušanje svetovnih kuhinj, pa je Skuhna unikatna ravno zaradi svoje avtentičnosti. Kolikor kuharjev, toliko kulinaričnih zgodb. Recepture za jedi, ki jih boš lahko okušala, namreč izvirajo iz njihovih matičnih dežel.

Skuhna te zato s ponosom vabi na slavnostno odprtje v sredo, 7. maja, od 12. ure dalje. Ta dan bodo poskrbeli za gurmanski dogodek par excellence, kjer bodo obiskovalci spoznali kulinarične dobrote in kulturno ozadje kar petih daljnih dežel; Egipta, Indije, Kenije, Maroka in Palestine.

Kolikor dežel zastopa Skuhna, toliko kuharjev zaposluje, zato je to zagotovo najbolj avtentična izkušnja za kulinarične navdušence v Sloveniji.

Skuhna je socialno podjetniški projekt, katerega namen je opolnomočenje ranljivih skupin in izboljšanje zaposlitvenih možnosti migrantov. Projekt je zasnovan na dejstvu, da je hrana, pripravljanje in uživanje okusnih jedi iz drugih kultur, lahko močan povezovalec ljudi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri