Aktualno Promocijsko sporočilo

6 super nasvetov za pripravo najboljše rojstnodnevne žurke

7. 6. 2018
6 super nasvetov za pripravo najboljše rojstnodnevne žurke (foto: Profimedia)
Profimedia

Poskrbi, da se bo o tvoji rojstnodnevni mojstrovini še dolgo govorilo.

Rojstnodnevna praznovanja so danes lahko zelo podobna načrtovanju sanjske poroke, kjer je stres skorajda glavni gost na meniju. Ga poznaš?

Upri se mu in ne dovoli, da te vrže iz tira. Pa ne ponori takoj, če ti ena od najboljših prijateljic ne napiše čestitke na Facebooku – to ni najpomembnejše. Raje si dan organiziraj tako, da ga preživiš s tistimi, ki ti pomenijo največ.

1 Povsod je lepo, a doma je najlepše!

Naredi zabavo po svojem okusu kar pri sebi doma, tako bo še denarnica manj trpela. Prostor lahko okrasiš z domiselnimi detajli. Za razigrano in razkošno vzdušje obesi okrasne lučke in se poigraj s papirnatimi dodatki.

3 Sladkanje v službi

Če si bila večer prej prelena, da bi spekla kakšno sladko pecivo, zjutraj malce prej vstani in zavij v prvo slaščičarno, ki jo srečaš na poti v službo. Z makroni boš zagotovo zadela v polno. Poleg vsega pa jih dobiš v tako različnih barvah in okusih, da boš osrečila še tako izbirčne sodelavce.

4 Glasba + smeh + domači vrt = zmagovalna zabava

Želiš, da se vrtijo samo tvoje najljubše pesmi, za katere pa veš, da niso vsem všeč? Naredi iz tega žur. Pripravi tekmovanje v karaokah in top žur na domačem vrtu.

5 Master chef za en dan

V restavraciji zna vsak naročiti svojo najljubšo jed, ti pa si prava gostiteljica in si znaš vzeti čas za svoje prijatelje. Končno vzemi v roke tisti recept, na ka­terem je že skoraj več prahu kot se­stavin. Zaupaj vase in pripravi presenečenje za njihove brbončice.

Namig: 

1. Mlečna, temna, bela: čokolada je afrodiziak, začinjena pa obeta vroče nadaljevanje ...

2. Preseneti z izvirnimi ledenimi kockami, preden v modelček naliješ vodo, pa vanj položi list mete.

3. Mmm, razvajanje brbončič s pripravki iz sadja in zelenjave. Zakaj ne bi svojim gostom tokrat ponudila omambno dobrega napitka Fructal Classic Fruit&Veggie, ki vsebuje 30 % manj sladkorja in ima visok sadno-zelenjavni delež, kozarce pa okrasila še z narezanimi jagodami?

Na voljo sta dva okusa - napitek s sadjem in rdečo peso in s sadjem in korenčkom. Oba ponujata kombinacijo iz pravega sadja in zelenjave, ustvarjata harmoničen okus in puščata lahkoten ter osvežujoč občutek.

6 Odpelji jih

Rezerviraj šoferja, ki bo tebe in tvoje prijateljice od­p­eljal na enega izmed najodmevnejših poletnih festivalov v naši bližini.

To bo tudi odlična priložnost, da pomeriš svoj najnovejši 'stajling', preizkusiš najnovejši lak za nohte in vsem pokažeš, kdo je zvezda zabav.

Vse najboljše!

Še nekaj koristnih nasvetov:

1. Zdaj, ko veš, kaj vse moraš pripraviti, se sprosti. Obvezno se vključi v vse: klepet, ples ... Bodi del dogajanja, in ne sužnja od začetka do konca.

2. Vse, kar boš doživela, je nepozabno, zato teh norih trenutkov ne pozabi dokumentirati. Pripravi simpatično torbico, v kateri boš s seboj nosila spomine z zabave.

3. Ko se bo praznovanje končalo, ne pozabi reči: Hvala!

Fotografije: Getty images, Unsplash.com/@India Tupy, @Eric Nopanen in @Jens Johnsson ter promocijsko gradivo