6 razlogov, zakaj moraš kupiti novi Cosmo!

Četrtek, 29. januar, je čas za novo številko tvoje najljubše revije Cosmopolitan, ki jo tokrat krasi svetovno znana zvezdnica Rita Ora.

28. 1. 2015

In zakaj preprosto moraš imeti novi Cosmo?

1. Ker ti tokrat zraven podarjamo trendi šminko Catrice v dveh različnih odtenkih (sama izberi, kateri ti najbolj ustreza).

2. Ker smo gospoda Greya iz Petdeset odtenkov sive slekle do nagega in ga preučile od nog do glave in ti zraven pripravili še strastni vodnik po tvojih najbolj norih fantazijah.

3. Ker boš v njem našla super nasvet, kako lahko na hitro privarčuješ nekaj denarja in z njim kupiš kakšen večni modni kos za manj kot 45 evrov.

4. Zaradi lepotnih trikov, s katerimi boš ob njem videti seksi tudi po neprespani noči.

5. Ker v njem razkrivamo, kako pobegniti pred energijskimi vampirji, ki ti pijejo kri in energijo.

6. In ker se boš z njim končno rešila večne dileme: ali fantje s tabo flirtajo ali so samo prijazni.

Za pokušino te vabimo k branju uvodnika urednice Mance Čampa Pavlin ...

Nujno potrebujem novo torbico!

Pred kratkim sem se udeležila novinarske konference, na kateri sem najbolj pozorno prisluhnila pedagogu Marku Juhantu. Če sem čisto iskrena, tudi sama tako kot drugi večino svojih nakupov razložim s pridevnikoma hočem, potrebujem. Zakaj? Ker je to prišlo v navado in se nam zdijo vse stvari nujno potrebne, in to že isti hip, ko jih zaznamo. Manca

Tvoja prijateljica ima nadhudo novo torbico. Ob njeni je tvoja videti kot stara oguljena sestrična, čeprav jo imaš šele nekaj mesecev. Nujno potrebuješ novo, takšno malce boljšo, saj je ta pa že res fuč. Tako je pri večini mate­rialnih stvari. In prav zaradi tega se ljudje tudi ne znamo vrednotiti.

Ne znamo vrednotiti svojih dejanj, svojega obstoja, ampak se primerjamo le po pravilu estetike. Ker nam je vse omogočeno, sami poskrbimo za svoje potrebe, niti ne sprašujemo za mnenje, zdi se nam celo, da ga ne potrebujemo. Če pa že dobimo pohvalo, se ta prav tako večinoma vrti okoli materialnih dobrin.

Sodelavka ima nov pulover/avto/lak za nohte, kako super je videti ti najverjetneje pogosteje šviga po glavi kot to, kaj dobrega, uspešnega je naredila na delovnem mestu. Kdaj je nazadnje nekdo pohvalil tvoje delo? Tvojo iskrenost, morda to, da vsako jutro sodelavkam nameniš nasmešek? Kdaj si ti koga pohvalila? Se ti to morda ne zdi pomembno? O, pa še kako je!

Vsi potrebujemo signale, ki nam sporočajo, kje smo. Potrebujemo ljudi, ki se osebno zavzamejo za nas, za vsakega od nas kot posameznika, kot pravi gospod Juhant. Torej ne bodi le gospodična, ki vse jemlje na splošno. Pet minut si najbrž lahko vzameš za mamo, ki ta hip ni v najboljšem čustvenem stanju.

Pa ne zato, ker moraš, ampak ker se lahko ob njej tudi veliko naučiš. Stvar je v tem, da nas izkušnje, naše, pa tudi druge, bogatijo, čeprav se tega morda sploh ne zavedamo. In če dobro pomisliš – kaj je pravzaprav tisto, kar določa osebni uspeh v življenju? Materialne dobrine ali trenutki, ki jih kakovostno preživiš v družbi različnih ljudi?

Podpis

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri