6 razlogov, zakaj komaj čakamo na Ski Opening v Civetti

Veliko je razlogov, zakaj bomo od 10. do 14. decembra vsi drveli na Ski Opening v Civetto. Tu je 6 glavnih. 

Pridruži se nam na Ski Openingu (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
9. 11. 2014

1. Ker smučaš 4 polne dni, plačaš pa samo 3

Agencija Skifun je pripravila izjemne pakete bivanj v raznolikih hotelih okoli Civette za vse, ki se bomo 10. decembra podali na štiridnevni Ski Opening. Najnižja cena je že 199 EUR na osebo! Smučali bomo v četrtek, v petek, v soboto in tudi v nedeljo, preden se podamo proti domu. In mimogrede, v soboto bomo smučali tudi ponoči. Prijave zbiramo na tem naslovu.

2. Ker lahko brezplačno izpopolniš smučarsko znanje Sandijem Murovcem in ekipo UPS

Sandi Murovec, individualni strokovni sodelavec slovenske smučarke Tine MAZE, ti bo s svojo UPS ekipo predstavil inovativen in izjemno učinkovit način učenja smučanja s t.i. podaljševanjem smuči. Misliš da že dobro smučaš? Verjemi, da lahko še bolje, ko ti Sandi Murovec in ekipa UPS pokažejo nekaj profesionalnih trikov - in to brezplačno!

3. Ker boš lahko testirala nove smuči ELAN, en par pa bo celo podarjen

ELAN je za novo smučarsko sezono prestavil smučke Delight QT, ki jih boš takoj vzljubila. So namreč najlažje ženske smuči na svetu! Da boš zavijala kot profesionalka in iz smučarske izkušnje dobila kar največ, bomo skupaj testirali ELAN smuči, med vsemi prijavljenimi pa bomo izžrebali tudi srečnico, ki bo en par prejela že v Civetti.

4. Ker se bo vsak smučarski dan zaključil z obilico zabave

Smučali bomo od 9. ure zjutraj naprej, po 14. uri popoldne, pa nas vsak dan čaka Apres Ski Party, zabava za pridne smučarje in smučarke, ki te bo nahranila z dobro hrano, odžejala z različnimi pijačami in te pripravila na večerno rajanje. Tega bo popestrila tudi skupina Captain's Gang, ki za petek pripravlja pravi smučarski koncert, za dodatno miganje bokov pa bodo vedno prisotni energični didžeji. Te zanima točen urnik? Klikni tule!

5. Ker je Civetta prekrasen zimski raj

Kar poglej galerijo utrinkov iz zasnežene Civette!

6. Ker boš s tvojo najljubšo klapo bila med prvimi, ki so v novi sezoni stopili na smučke

Ski Opening je jubilejni dogodek, na katerem se snidemo ljubitelji smučanja vseh kategorij in znanj, da skupaj zaužijemo prve kvalitetne snežinke nove smučarske sezone. Je dogodek, kjer smo lani še raperja Zlatka naučili smučati. In je predvsem dogodek, kjer boš s svojo smučarsko klapo preživela 4 nepozabne dni

Prijavi se na Ski Opening v Civetti!