6 maksimalno smešnih YouTube posnetkov, ki jih moraš videti!

Ob koncu leta se spominjamo, kateri YouTube posnetki so nas letos najbolj nasmejali - ponovno ali pa čisto na novo.

Najboljša reklama za film vseh časov... (foto: YouTube) YouTube
13. 12. 2013

Očka Batman

Če se kaj potikaš po YouTube in Vine portalih, potem ti BatDad - očka Batman, ni popolnoma neznan fenomen. In vendarle - oče, ki si za posnetke nadane Batmanovo masko in nato v posnetkih družinskim članom daje nasvete, opozorila in naloge, je sedaj dobil svojo celoletno kompilacijo najboljših trenutkov. Na polovici videa smo se že smejali do solz... bodi pozorna na 0:30, kako zbudi spečega sinčka, in 1:59, ko prestraši ženo (in potem spet na 2:30).  

Strašljiva skrita kamera iz Brazilije

Strašljiva skrita kamera, ki so jo pripravili v Braziliji, se ponorčuje iz ljudi v dvigalu. No, nam, ki gledamo, je smešno. Če bi se znašli tam, bi verjetno potrebovali zdravniško pomoč. Tole je skoraj bolj učinkovito kot filmske grozljivke!

Post-operacijsko treznjenje 

Moški se prebuja iz narkoze in ker mu možgani ne delujejo še s polno paro, se zgodi ta prisrčen video, v katerem prvič vidi svojo ženo. Verjamemo, da če video ne bi bil nasičen z njegovim navdušenjem, celo nad njenimi zobmi, ga bržkone ne bi gledali na YouTube.

Kako živali jedo hrano

Eden najbolj trendovskih videoposnetkov preteklega leta je del komične skupine MisterEpicMann - in tole je zlata komedija.

Telekinetična grozota v kavarni

Prav tako med najbolj markantnih posnetkov preteklega leta je eksperiment, ki je pravzaprav reklama, ki je pravzaprav skrita kamera. In potem smo vsi želeli videti grozljivko Carrie.

Harlem Shake v vojski

Bilo jih je mnogo. Harlem Shake videi so bili trend leta 2013, a le eden je obnorel svet. 96 milijonov ogledov na YouTube za duhoviti ples, ki so pripravili vojaki norveške vojske in si vsekakor zaslužili globalen aplavz. 

Kateri oglas nas je v 2013 najbolj navdušil? Preveri tule.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri