50 odtenkov njive - premiera šova Boštjana Gorenca - Pižame

Šov Boštjana Gorenca - Pižame je nastal na podlagi nastajajoče erotične uspešnice za gospodinje: »Poslušno se mu je podredila, gospod Sivec pa ji je s predpasnikom vešče zvezal zapestji ...«

12. 2. 2014

Najmarkantjejši steber domače stand-up scene, literarni, gledališki, televizijski in radijski ustvarjalec, BOŠTJAN GORENC – PIŽAMA v svoji novi avtorski celovečerni stand-up predstavi 50 ODTENKOV NJIVE zaorje med bolj ali manj vidne, a bistvene gradnike slovenstva. Najsi bodo to pisci besedil naših popevk, hripavi novinarji, rokokojski violinisti, impresionistični pesniki ali ustvarjalci reklam, pred njegovimi puščicami ni varen nihče. Nemara zato, ker so ga s tečaja lokostrelstva vrgli že po uvodnem srečanju.

Pronicljivo seciranje aktualnih dogodkov se prepleta s prodornimi enovrstičnicami, vse skupaj pa zabeli izkušnja novopečenega očetovstva. Obiskovalci bodo spoznali še novo erotično megauspešnico, namenjene slovenskim gospodinjam, po kateri je predstava tudi dobila ime.

PREMIERA!

Boštjan Gorenc - Pižama

50 ODTENKOV NJIVE

13. marec ob 20.00 @ Siti Teater, BTC, Ljubljana

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri