5 zabavnih vsebin, ki smo jih Slovenci v preteklem mesecu najraje gledali na VOYO

Zdaj, ko je platforma pretočnih vsebin VOYO postala tudi vir odličnih lastnih produkcij, je naš prosti čas obogaten z naslovi, ki so hitro postali naši najbolj priljubljeni viri zabave. Slovenija je odločila – to je 5 naslovov na platformi VOYO, ki so v preteklem mesecu najbolj navdušili.

5 zabavnih vsebin, ki smo jih Slovenci v preteklem mesecu najraje gledali na VOYO (foto: POPTV) POPTV
16. 6. 2022 | Promocijsko sporočilo

5. Gospod profesor

Ni bilo težko vzljubiti Jureta Henigmana v vlogi Sama Demšarja, gimnazijskega profesorja kemije in fizike, ki je po duši večni najstnik in zato tudi venomer na strani dijakov. A ko se njegove pedagoške vrline prepletejo z mladostniško energijo, to hitro pritegne tudi pozornost žensk. Ki pa jim Samo težko reče ne. Ko mu pot prekriža privlačna slovenistka Klavdija Jaklič, se končno zdi, da je prej kot še eno romantično zagato našel predvsem dobro zaveznico, a ker se Samo nikoli zares ne izkoplje iz nerodnih in ljubko komičnih situacij, se s tem razburljivo dogajanje šele dobro začne.  

4. Delovna akcija

Resničnostni šov s poudarkom na resničnem. Vzljubili smo ga takoj, saj nudi pristen vpogled onstran blišča, v resnična življenja ljudi, ki potrebujejo pomoč. In to pomoč jim ponudi ekipa šova Delovna akcija, ki jo vodi nadvse simpatična Ana Praznik. S pomočjo profesionalcev in vrhunskih mojstrov družinam, ki to nujno potrebujejo, a si ne morejo privoščiti, pomaga prenoviti njihov dom in jim s tem ponuditi prvi korak v lepšo prihodnost.

3. Ljubezen po domače

Tanja Postružnik Koren je ambasadorka ljubezni v šovu, ki v vsaki sezoni izbere devet podeželskih pogumnežev in jim omogoči, da se podajo na nepozabno ljubezensko pustolovščino. Šov, ki nas je pritegnil predvsem zaradi vedno tako preprostih, prizemljenih in simpatičnih kandidatov. Njihov cilj je zelo iskren – najti ljubezen. Pa čeprav je potrebno za to včasih prebroditi na prvi pogled nepremostljive razlike med podeželjem in mestom.

2. MasterChef Slovenija

Luka Jezeršek, Karim Merdjadi in Bine Volčič strogo bedijo nad kreacijami šestnajstih ljubiteljskih kuharjev, ki se s svojim kuharskim znanjem vsako sezono poženejo za MasterChef titulo. Šov, ki ga obožujemo, ker nam da upanje, da se tudi v naših amaterskih kulinaričnih podvigih morda skriva več potenciala, kot smo upali misliti. Priznamo pa, da je MasterChef Slovenija zelo težko gledati na prazen želodec. Pripravite vsaj pokovko, če ne kar en slasten coq au vin.

1. Ja, Chef!

Serija, ki že od začetka postavlja rekorde gledanosti in tudi po štirih sezonah še vedno ostaja na vrhu najbolj priljubljenih VOYO vsebin. Zdaj smo že čisto domači z Jurijem Zrnecem v vlogi chefa Ljubomirja Bohinca, ki s trdo roko vlada prestižni restavraciji Chateau de Philippe v središču Ljubljane. Niz divje smešnih peripetij, ko se prepletajo raznolike osebnosti Bohinčevega kolektiva, tvori prepričljive situacije, obarvane z romantiko, rivalstvom in kuharskimi podvigi.

VOYO bo do začetka julija za vse Telemachove uporabnike enostavno omogočen v Video klubu. Do 31. avgusta lahko naročniki paketov EON Light ob podaljšanju vezave promocijsko aktivirajo paket VOYO za celo leto, naročniki EON Full pa za dve leti. Naročniki paketa EON Premium pa bodo odslej VOYO uživali kot neomejeni del paketa.