5 spletnih strani, ki olajšajo življenje

Izbrali smo nekaj spletnih strani, ki odgovarjajo na tvoja zastavljena in nezastavljena vprašanja in ti ponujajo rešitve in nasvete na vseh področjih tvojega življenja.

7. 6. 2013

Koristni seznami

Na spletni strani lifehack.org najdeš na daljše in krajše sezname uvrščene najboljše filme, rešitve, kako otroke naučiti varčevati in ogromno nasvetov, ki jih vsi potrebujemo, pa nam jih nihče drug ne da. Nauči se pozdraviti mačka, hitro parkrati in priti do ševilnih popustov v različnih trgovinah.

Umetniški spretni prstki

Če rada ustvarjaš, lepiš in barvaš, potem dodatne navdihe poišči na craftster.org. Sešij pustne kostume, okrasi skodelice ali speči zanimivo pecivo. Tekmovalni duh lahko potešiš v kakšnem izmed mesečnih izzivov, kjer se pomeriš z ostalimi uporabniki strani.

Hihitajoče branje

Igralka Zooey Deschanel je z dvema prijateljicama in celo četo uporabnikov ustanovila portal za vsa moderna dekleta hellogiggles.com. Zanimivo vsebino ustvarjajo običajni ljudje, katerim se lahko, če imaš dobre ideje, pridružiš tudi ti. Preberi nekaj misli in nasvetov, oglej si smešne videoposnetke, poleg tega pa pridobi še ideje na področju lepote.

Spletni kako?

Obstaja spletni portal, kjer so zbrani odgovori na vsako vprašanje, ki se začne s 'kako'. To je ehow.com. Odgovori in vprašanja so zbrani pod različnimi kategorijami. Od stila, materinstva, zdravja do denarja. Te zanima kako se prijaviti na poletno delo ali pa bi raje prebrala nekaj nasvetov, kako obogateti s stojnico limonade?

Uredi svojo atmosfero

Na diynetwork.com najdeš ideje, projekte in nasvete strokovnjakov na področji notranjega in zunanjega oblikovanja. Poiščeš lahko vse od načrtov za gradnjo hiše do izdelave gredic za paradižnike. S pomočjo spletne strani se boš gibala v skrbno urejenem in izdelanem okolju.