5 idej za darilo zanjo

Spet je tisti čas v letu, ko se nas večina sooča z istim vprašanjem: kaj podariti svojim bližnjim? No, tebe ni treba skrbeti, saj smo zate pripravili odlične ideje za darila. Predstavljamo ti 5 izdelkov, ki so lahko popolno darilo za tvojo prijateljico, sodelavko, mamo ...

12. 11. 2018 | Promocijsko sporočilo

1. ŠKATLA PRESENEČENJ


Pokaži ženski, ki jo obdaruješ, svojo pozornost in vdanost s Tender Care setom. To je kot škatla s priboljški ... za kožo! V notranjosti bo našla štiri različice večnamenskih balzamov: z medom iz biološke pridelave, z vrtnico, brusnicami in borovnicami. Ob takšnem darilu bo zagotova vedela, koliko ti pomeni.

2. LJUBEČA SKRB

Parfumi so vedno odlično darilo! Skupaj z deodorantom s kroglico pa je to zmagovalna kombinacija. Preveri darilne sete Oriflame, ki so zapakirani v elegantne škatle, kot je Divine set ali Giordani Gold set, in jih podari svoji ljubljeni ženski!

3. OBVEZEN IZDELEK ZA PRAZNIČNO NALIČEN OBRAZ

Če ti ne želi razkriti, kaj hoče za darilo, naj te ne skrbi. Ta bronzer v perlicah je izdelan v Italiji in bo kmalu postal njen najljubši kozmetični izdelek. Bronzer poskrbi za pravo razvajanje med nanosom, koža pa je videti, kot bi jo poljubilo sonce.

4. ČAS ZA SPROŠČANJE

Včasih je vse, kar ženska potrebuje, sprostitev. Privošči ji spa izkušnjo v udobju doma s tem sadnim darilnim setom. Love Nature set z meto in malinami vsebuje naravne sestavine in bo razvajal vse njene čute.

5. NIKOLI DOVOLJ SIJAJA

Če je pot do moškega srca skozi njegov želodec, potem je pot do ženskega srca zagotovo skozi zlatarno. Verjetno ni boljšega darila, kot je lep kos nakita, ki se ujema z njeno osebnostjo in slogom. Naj bo to ura, niz biserov, zapestnica ali kaj drugega. Z nakitom preprosto ne moreš zgrešiti.

Če si želiš še več navdihov in idej, se včlani v Oriflamov svet lepote