4 zapeljivi triki, s katerimi odženeš otožnost

Ne dovoli, da se v tebi naseli vzdušje letos predolgo turobnega vremena. Pozdravi prve prave spomladanske žarke v družbi z izbranimi posamezniki (ali še najbolje - tebi najljubšim posameznikom).

4 zapeljivi triki, s katerimi odženeš otožnost  (foto: Chris Clinton, Blossom Berkofsky, Shutterstock) Chris Clinton, Blossom Berkofsky, Shutterstock
9. 4. 2013

Organiziraj filmski maraton

Za udeležbo na filmskem maratonu mora povabljenec izpolnjevati dva pogoja: s seboj mora prinesti svoj najljubši dvd in dobro voljo. Predlagamo, da matinejo začnete z igrivo animirano risanko, ki bo ugajala vsem, nostalgično vzdušje pa podkrepite s smokiji, slanim pecivom, čokoladnimi napolitankami in z drugimi prigrizki iz mladosti.

Zaigrajta slači poker

Zdaj ko je poker spet v modi, ga izzovi na dvoboj, na katerem bodo cunjice letele po zraku na vse konce sobe. Če te igre s kartami ne poznata, odigrajta na primer igro Scrabble in ji postavita nova pravila. Recimo, da mora za vsakih 100 točk nasprotnik odložiti kos obleke.

Odpri italijansko kuharsko knjigo

Že samo pogled na privlačne fotografije jedi s svežim paradižnikom, z mocarelo, oljčnim oljem in dišavnicami ti lahko v spomin prikliče sproščeno vzdušje z lanskih počitnic na Siciliji. Izberi kak preprost recept in se loti kuhanja, da vzdušje podoživijo tudi tvoje brbončice.

Razvajaj svojo dušo

V knjižnici si sposodi Hafisovo zbirko pesmi Zapleši z menoj. Odmisli, da te čaka še ogromen kup suhoparnega učnega oz. službenega gradiva in se pusti objeti pesniški govorici, ki bo razplamtela tvoje srce. Za užitek, ki ti ga bo prineslo branje, boš težko našla prave besede.

Amrak Zalokar

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri