4 pametne odločitve za srečnejše življenje

Odloči se za zabavo, sploh v tem predprazničnem in prazničnem času! To je vsekakor pametna odločitev v svetu, polnem resnosti in hitenja. Ob tem pa ti za srečnejše življenje malo za šalo in malo zares predlagamo še 4 druge pametne odločitve.

4 pametne odločitve za srečnejše življenje (foto: shutterstock) shutterstock
26. 11. 2018 | Promocijsko sporočilo

1 Pametna prijateljica

Se sprašuješ, kaj mislimo s tem? Seveda naj bo tvoja prijateljica predvsem dobrosrčna, dobronamerna, dobrodušna in kar je še teh pridevnikov, povezanih z dobrim, in predvsem se imejta radi. A naj bo hkrati tudi punca oziroma ženska, ki ve, kaj hoče. Ki ima izoblikovano mnenje in stoji za svojimi izbirami in odločitvami. Taka ti bo lahko stala ob strani tudi v kriznih trenutkih, ko boš potrebovala nekoga rahločutnega, a hkrati razsodnega in preudarnega. Ko ti izgubljaš pamet, ker te grabi panika, bo ona tam, da ti pomaga obdržati tla pod nogami.

 

2 Pametni moški

Iz zelo podobnih razlogov, kot ti priporočamo pametno prijateljico, ti priporočamo tudi pametnega fanta. Pa s tem nikakor ne mislimo na inteligenčni količnik, mislimo na čustveno inteligenco! Pri prijateljici bolj ali manj velja, da iste ptice skupaj letijo, zato si verjetno že podzavestno izbereš pravo zase, pri moških pa vse vemo, da nasprotja privlačijo oziroma, še bolj 'nevarno', da nas ne privlačijo ravno 'pridni' fanti. Če se želiš samo zabavati, je zabaven in 'poreden' fant čisto primerna izbira, če želiš resno zvezo, pa izbiraj malo bolj pametno. Pametni fant je tisti, ki ti bo čustveno stal ob strani in ti hkrati tudi v realnih situacijah znal pomagati – naj te malo rešuje, saj bo s tem volk sit in koza cela.

 

3 Pametni telefon

Vsi ga poznamo in vsi ga v današnjem svetu bolj ali manj nujno potrebujemo. Njegovih prednosti in sposobnosti ti gotovo ni treba posebej predstavljati, seveda pa ga moramo vsaj omeniti, ko gre za pametne odločitve. Saj gre vendar za pametni telefon!  

 

4 Pametni televizor

Telemach je razvil prvi pametni sprejemnik pri nas in poskrbel za pravo revolucijo na področju gledanja televizije! Predstavil je največjo tehnološko inovacijo v regiji, ki bo tvojo dnevno sobo spremenila v središče zabave in dogajanja. EON SmartBox združuje televizijske vsebine z digitalnimi storitvami in aplikacijami Android TV, s čimer vsak televizor spremeni v pametni televizor. Z novim sprejemnikom EON SmartBox lahko na svojem televizorju uporabljate vse napredne funkcionalnosti televizije EON in storitve platforme Android TV.

 

Sprejemnik EON je opremljen z novim daljinskim upravljalnikom, ki se ponaša s tehnologijo Bluetooth in glasovnim iskanjem, kar bo bistveno olajšalo iskanje vsebin. Na vseh napravah ponuja enako število televizijskih programov in vsebin na zahtevo, ki jih je v EON-ovi knjižnici več kot 12.500. In kar je najboljše − EON bo na voljo vsem prebivalcem Slovenije, ne glede na to, ali se nahajajo v Telemachovem omrežju ali ne. Na Telemachovem GIGA omrežju pa lahko odslej uživate tudi v prenovljenih fiksnih paketih EON LIGHT, EON FULL in EON PREMIUM.