4 velikonočna PRESENEČENJA (naj bo letos drugače kot lani!)

Si naveličana preživljanja vedno iste velike noči? Predlagamo ti tri majhne zamenjave oziroma spremembe, ki ti bodo prinesle velik učinek – drugačno vzdušje in občutek, da "letos pa že ni tako kot vsako leto". Izvoli, 4 ideje zate na to temo!

19. 4. 2019 | Promocijsko sporočilo

1 Zamenjaj jajca

Namesto kokošjih jajc za veliko noč izberi prepeličja jajca. Sploh če si v stiski s časom, bodo ta zate prava izbira, saj so že sama po sebi polna vzorcev in kot taka odlična dekoracija na mizi. Na eno kokošje jajce predvidi štiri do pet prepeličjih!

2 Šunki dodaj glazuro

Če si spretna v kuhinji, si letos namesto običajno pripravljene šunke privošči pečeno glazirano šunko. To velikonočno jed boš tako spremenila v pravo specialiteto, kot bi jo pripravil sam kuharski šef. Vse, kar moraš narediti, je, da kuhano šunko pred peko premažeš z okusno marinado iz javorjevega sirupa, gorčice ter worcestrske in sojine omake, ki poskrbi za hrustljavo skorjico in božanski okus.

3 Lov za sladkim zakladom

Ne samo otroci, tudi ti se za veliko noč lahko igraš, zakaj ne? Povabi na velikonočno kosilo ali večerjo prijatelje ali družino in jim na koncu pojedine – namesto da serviraš sladico – povej, da če so za kaj sladkega, naj si to kar lepo sami poiščejo. Sladka presenečenja, ki jih seveda lahko pripraviš tudi sama, poskrij po prostoru na zanimiva mesta, predvsem je dobro vključiti tudi teraso, vrt ali balkon.

4 Velikonočne akcije

V času praznikov te lahko preseneti kakšna velikonočna akcija, zato razmisli, kaj bi sebi ali komu od najbližjih podarila kot presenečenje za veliko noč, nato pobrskaj po spletu in trgovinah. Mi smo odkrili Telemachovo velikonočno akcijo, ki vključuje ugodne telefone + nora presenečenja! Ne spreglej enkratne praznične ponudbe ter si zagotovi kar 3 mesece (preko spleta pa celo 6 mesecev!) brez naročnine na mobilna paketa ŠE VEČ in NAJVEČ. Oglej si bogat izbor telefonov in ob nakupu enega izmed njih se boš domov odpeljala z novim skirojem! Ponudba traja do 6. maja, a pohiti, zaloge so omejene.