3 triki, kako v ENEM samem dnevu zmoreš VSE (enega smo 'ukradle' Coolmamaciti)

Če tudi ti ne veš, kako zmoreš vse obveznosti v dnevu, saj včasih ne veš, kje boš naslednjo uro in kje se te glava drži, zvečer pa padeš v posteljo, preberi, kako pridobiti čas v dnevu, da lahko v njem počneš še kaj prijetnega (ne samo koristnega).

 

3 triki, kako v ENEM samem dnevu zmoreš VSE (enega smo 'ukradle' Coolmamaciti) (foto: Xiaomi) Xiaomi
23. 9. 2021 | Promocijsko sporočilo

Hiter življenjski tempo, ki ti ga narekuje vsakdan, od tebe zahteva predvsem dobro organizacijo, da lahko učinkovito opraviš vse delovne obveznosti in imaš obenem tudi nekaj časa za prijetne stvari oz. zabavo.

1 Dan začni zgodaj

Ob 5.30 zjutraj je svet drugačen, saj večinoma ni motečih dejavnikov v tvoji okolici, zato lahko ta čas zares kakovostno izkoristiš. Poleg tega ne boš precej manj pod stresom, kot če bi vstala ob 7. uri ali še pozneje.

2 Načrtuj dan in teden

Če boš dan splanirala uro za uro, boš svoj čas vsekakor bolj učinkovito izkoristila. Seveda ti lahko nepričakovana situacija poruši plan, a vseeno mu poskusi čim bolj slediti - in sproti odkljukaj, kar je bilo že storjeno.

3 Uporabljaj čim bolj pametne naprave

Da bosta delo in zabava na dosegu roke, za delo izbiraj naprave, ki ti bodo s svojo zmogljivostjo vse skupaj olajšale. Vse bolj uveljavljeni tako za delo kot za zabavo so tablični računalniki, ki se s svojo zmogljivostjo zlahka kosajo tudi s prenosnimi računalniki.

S svojo zmogljivostjo, združeno z eleganco, je Tejo Jugovic alias Coolmamacito navdušil Xiaomi Pad 5. Tejin urnik je zelo pester, od skrbi za družino do komunikacije s sledilci in poslovnimi partnerji, ki zahtevajo hitro odzivnost. Zato je za Tejo tablični računalnik, ki nudi številne funkcije za delo in prosti čas, najboljša izbira.

»Navdušujeta me tako videz kot funkcionalnost, saj ga lahko enostavno prenašam v torbici. Xiaomi Smart Pen pa poskrbi za hitro izdelovanje zapiskov, posnetkov zaslona ali preprosto preklapljanje med pisanjem in brisanjem,« nam je zaupala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa)

Xiaomi Pad 5 pa je odlična rešitev tako za resno delo kot za zabavo. To si lahko omisliš z igranjem iger, ogledom najbolj priljubljenih serij in poslušanjem glasbe. Ponuja ti izjemno videodoživetje, saj 11-palčni zaslon oživi vsebino s slikami, ki so mehke, naravnih barv in polne podrobnosti.

V sodobnih glasbenih ritmih rad uživa tudi sanjski Gregor Čeglaj, ki nam je povedal, da je prav zato zanj najnovejša tablica Xiaomi zadetek v polno. Pad 5 ima namreč vgrajeno tehnologijo prostorskega zvoka Dolby Atmos, ki pričara neverjetno globok in čist zvok.

»Glede na to, da sem veliko na poti in so moje obveznosti povezane z različnimi dogodki, je tablični računalnik moj zvesti spremljevalec. Pomaga mi pri urejanju dnevnih delovnih obveznosti, ob prostih večerih pa ga uporabljam za predvajanje glasbe ali ogled kakšne serije,« nam je pojasnil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ★GREGOR ČEGLAJ☆ (@gregor_ceglaj21)

Xiaomi Pad 5 v dveh prelepih barvnih različicah, Cosmic Grey in Luminescent Pearl White, in dveh procesorskih različicah si lahko ogledaš TUKAJ.

Med 24. in 26. septembrom ti bo na voljo po ekskluzivni znižani ceni – namesto 379 evrov za samo 299 evrov.