3 super trendni dodatki za kul stil v šoli

Bi rada pritegnila pozornost v šoli? Le kdo je ne bi!

3 super trendni dodatki za kul stil v šoli (foto: shutterstock) shutterstock
24. 9. 2018 | Promocijsko sporočilo

Mi predlagamo 3 top trendne 'rekvizite', s katerimi bo to mala malica. Seveda, odmor za malico izkoristi za lovljenje pogledov! In ne pozabi se pri tem fotkati, da boš lahko potem lovila še insta všečke.

 

1 Grde superge

Saj jih že poznaš – tako so grde, da jih komaj gledaš, a hkrati ne moreš odvrniti pogleda z njih, pa tudi pri drugih z njimi vzbujaš pozornost. Če jih še nimaš, si 'grdke' nabavi čisto po svojem okusu. Mi predlagamo:

- Okrašene

S svojim lesketanjem skoraj oslepijo. Polne so bleščic, kristalov, zakovic, pentelj, našitkov – in vse se blešči.

- 'Očkove superge'

Dad sneakers te spomnijo na devetdeseta, tudi če se takrat še nisi niti rodila, in imajo obvezno aerodinamično obliko. Niso ravno elegantne, a vsa pozornost bo z njimi samo tvoja.

- Košarkarske

Take, kot da greš pravkar na košarkarsko igrišče odigrat veliko profesionalno tekmo.

 

2 String

Se spomniš prstne igre z vrvico (string game)? Včasih smo to počeli z volneno vrvico, zdaj vrvico dobiš v najbolj kul barvah. Resda je obvezni kos v osnovnih šolah, a ker deluje protistresno, je vsekakor odličen 'rekvizit' tudi za srednješolce, sploh ker pripomore še k boljši zbranosti.

Namig: String vrvico uporabljaj med odmorom, med poukom pa si jo naveži okoli zapestja − postala bo kul zapestnica!

3 Novi 'pametnjakovič'

Seveda je med poukom prepovedan in tudi med odmorom ga raje pusti v svojem kul nahrbtniku, a novi pametni telefon lahko vsaj na hitro ošvrkne tvoja naj sošolka ali, še bolje, simpatija. Saj vendar mora na ogled! Po pouku pa ga na veliko izkoristi za sprostitev oziroma kot šarmantnega spremljevalca za zabavo.

Naj ti dela družbo in reklamo za kul punco kar najbolj trenden telefon! In to po nižji ceni! Pri Telemachu lahko do konca oktobra izbiraš med 4 super telefoni po šokantno nizkih cenah!

LG Q STYLUS

Redna cena: 14,91 EUR na mesec

Cena v času akcije: 12,83 EUR na mesec

 

XIAOMI MIX 2S

Redna cena: 20,91 EUR na mesec

Cena v času akcije: 18,83 EUR na mesec

 

HUAWEI P20

Redna cena: 17,91 EUR na mesec

Cena v času akcije: 15,83 EUR na mesec

 

SAMSUNG GALAXY J6 (2018)

Redna cena: 9,91 EUR na mesec

Cena v času akcije: 7,83 EUR na mesec

 

Poleg tega ne pozabi, da lahko v Telemachovem najbolj prodajanem paketu ŠE VEČ zdaj uživaš s kar 30 GB prenosa podatkov. Svoj novi telefon lahko zdaj tudi zavaruješ, tu pa je še možnost menjave staro za novo, s katero si lahko zagotoviš dodaten popust pri nakupu nove naprave.