3 top filmske zgodbe o mladostniški ljubezni + osvoji nagrado in si oglej eno od njih

Ni pomembno, koliko si stara, filmi, o katerih bo govora, so verjetno precej starejši od tebe, a še vedno 'učinkujejo' na vse generacije. Prebudijo solze, smeh, hrepenenje … Predstavljamo ti 3 filme naše in vaše mladosti!

P. S. Oglej si jih z njim! ;)

3 top filmske zgodbe o mladostniški ljubezni + osvoji nagrado in si oglej eno od njih (foto: shutterstock) shutterstock
19. 11. 2018 | Promocijsko sporočilo

1 Poletje v Školjki 2

1988

Drugi del filma se vrti okrog plesa in plesne šole, a v resnici nas, gledalke, najbolj muči, kaj se bo v nadaljevanju zgodilo z ljubeznijo Tomaža, ki se preseli v Ljubljano, kjer živi njegova draga Milena … Skozi glasbo in ples ter družinske in druge zaplete se njuna ljubezen na našo srečo le še krepi … To je film, ki si ga lahko ogledaš tudi 100 x!

 

 2 Kruta resničnost (Reality bites)

1994

Mogoče malo manj znan film, a vsekakor več kot vreden ogleda, če obožuješ ljubezenske zaplete. Čeprav v osnovi razrešuje težave mladih s področja kariere in načina življenja, so prav ti v tem filmu konkretni. Zaljubljenost je med drugim na preizkušnji zaradi moškega strahu pred čustvi in … če si ga še nisi ogledala, raje ne bomo povedale več! ;)

 

3 Briljantina (Grease)

1978

In še 'top of the tops' – seveda, Briljantina! Mislim, da ti ga ni treba posebej predstavljati, verjetno si to zgodbo o ljubezni dveh srednješolcev, neotesanem in predrznem Dannyju Zuku in pridni, lepo vzgojeni Sandy, gledala že večkrat ... Imamo prav?

Pa veš, da film temelji na odrskem muzikalu, ki je bil premierno uprizorjen leta 1971 v Chicagu? Bi si rada ogledala muzikal? Zdaj imaš svojo priložnost – seveda to ne bo tisti muzikal iz daljnega leta 1971, temveč slovenski muzikal Briljantina, ki polni dvorane in osvaja srca ljubiteljev muzikalov po vsej Sloveniji!

V glavnih vlogah igrajo Saša Lešnjek/Maša Medved kot Sandy in Luka Markus Štajer/Matjaž Kumelj kot Danny. Ob njih nastopajo še izbranci iz avdicije in velika imena slovenskega filma in gledališča: Gojmir Lešnjak - Gojc, Janez Hočevar - Rifle, Uroš Smolej, Domen Valič in Alenka Tetičkovič, dodatne predstave pa so napovedane na Bledu, v Murski Soboti, Cerkljah na Gorenjskem, Zagorju ob Savi, Mariboru in Ljubljani!

Več si lahko pogledaš na www.briljantina-muzikal.si, vstopnice pa so že v prodaji na http://www.eventim.si/si/izvajalec/briljantina-1782/profile.html.

NAGRADNA IGRA!!!

Podarjamo 3 x 2 vstopnici za ogled muzikala Briljantina!

Trem srečnicam (ali srečnežem), ki boste pravilno odgovorili na nagradno vprašanje, bomo podarili vsakemu po dve brezplačni vstopnici!

Vprašanje je: »Kako je ime pridnemu dekletu v muzikalu Briljantina?«

Odgovore poleg svojih podatkov vpiši v obrazec do najpozneje 25. novembra!

Nagradna igra je zaključena!

Srečni izžrebanci so:

Manca Štrukelj

Sara Šega

Neža Rudolf

 

Briljantina