3 razlogi, zakaj vplivnice obožujejo novi Honor 70

Ustvarjalci spletnih vsebin so težko pričakovali naslednji korak kitajskega podjetja Honor, saj prednjači prav tam, kjer je za to vrsto dela najbolj pomembno – pri kameri. Če si do sedaj odlašala s snemanjem lastnih video blogov, se boš s telefonom Honor 70 verjetno le opogumila. Poglej zakaj!

3 razlogi, zakaj vplivnice obožujejo novi Honor 70 (foto: Honor) Honor
9. 9. 2022 | Promocijsko sporočilo

George Zhao, izvršni direktor HONOR Device Co. Ltd., je povedal zelo jasno: »Honor 70 je idealni pametni telefon za današnjo stilsko dodelano generacijo, ki živi na družbenih medijih, saj prinaša vrhunske fotografske in snemalne zmožnosti, vključene v modni, lični dizajn.« In to je v bistvu najbolj ključno, kar moraš vedeti o Honor 70, junaku srednjega cenovnega razreda, ki prinaša več, kot so mnogi upali pričakovati. 

1: Impresivna kamera

Kot si morebiti že videla na fotografijah, pri Honor 70 na hrbtni strani izstopata dve osrednji kameri. Prva je najbolj navdušujoča – 54 MP kamera, opremljena s premijskim Sony IMX800 senzorjem, ki se ji pridružuje še 50 MP kamera z ultra širokokotno lečo.

Honor 70

Tale senzor je vsekakor bistven. Za zelo tehničnim imenom se namreč skriva impresivna avtomatizacija srkanja dodatne svetlobe v točke (piksle), da je potem končna fotografija res kristalno čista, jasna in sploh prečudovita. 

2: Slika-v-sliki

Tole je razlog, zakaj so influencerji po vsem svetu nestrpno pričakovali Honor 70. Na prednji strani telefona počiva še ena kamera, običajno poznana pod imenom 'selfie' kamera. Pri Honor 70 ta kamera z 32 MP ne zaostaja prav veliko za kakovostjo osrednjih kamer, obenem pa prinaša še en sladek dodatek – možnost snemanja po sistemu slika-v-sliki.

Honor 70

To pomeni, da lahko video posnetke ustvarjaš z zadnjo in prednjo kamero NA ENKRAT! Istočasno. Slika v sliki. Vrhunska rešitev za video blogerje, seveda pa ta opcija odpira kopico ustvarjalnih možnosti za vse ustvarjalce vsebin za družbene medije, tudi za Instagram, TikTok in YouTube

'Unboxing' posnetki, reakcijski video posnetki, komentatorski posnetki – vse to je z Honor 70 super enostavno, končni rezultati pa na top nivoju, saj prednja kamera snema do kakovosti 1080p s 30 sličicami na sekundo, zadnja kamera pa celo do kakovosti 4k pri 30 sličicah na sekundo (in 60 sličic na sekundo, ko ni vklopljena tudi prednja kamera). 

3: Lepota in zmogljivost

Ali ni krasen? Ta primerek, s katerim smo se igrali mi, ima na hrbtni strani edinstven 'diamantni' videz, da se ob premikanju telefona med snemanjem in slikanjem blešči kot prestižni modni dodatek.

Honor 70

Seveda so na voljo tudi druge barve, če se tvoj osebni modni slog sklada z bolj konvencionalnimi odtenki. 

Honor 70

Kar šteje pa je tudi baterija. Ki zdrži še in še, podpira pa tehnologijo Honor SuperCharge, kar ti da vedeti, da se Honor 70 polni super hitro. Ker brez polnjenja ob običajni rabi zdrži tudi po dva dni, se ti lahko zgodi, da ga kdaj kar pozabiš nahraniti. A brez skrbi. Tudi, če je baterija pri koncu, tebi pa se že mudi, z le nekaj minutami polnjenja dobiš tistih nujnih 20% soka, v 20 minutah pa se iz skoraj prazne baterija napolni na preko 60%. Tako ni dileme, da ostaneš praznih rok pred naslednjo nujno fotrografijo.