3 nasveti, kako izkoristiti Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji

Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji – tokrat že v osmi izvedbi – prinaša novosti, ki bodo poskrbele za najboljši Zmenek na Slepo doslej!

11. 1. 2017 | Promocijsko sporočilo

Ne glede na to ali je tvoj zmenek na slepo uredila tvoja prijateljica ali pa se boš enostavno pridružila največji spoznavni žurki leta Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji – dobro je imeti nekaj nasvetov, kako se lotiti zmenkarij na slepo.


1. Izberi pravo lokacijo

Za prvi zmenek je vedno najbolje izbrati lokacijo, kjer se nekaj dogaja. Tako med pogovorom ne bo prihajalo do tiste čudne tišine. Med vsemi dobrimi lokacijami pa je v januarju najboljši klub Cvetličarna, kjer bo Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 8: Escape Room.
Dogajanja bo ogromno – spoznavne igre, odlični glasbeni nastopi, nagradne igre, ples, kupid Ljubo in njegovi pomočniki. Zato čudne tišine zagotovo ne bo.

2. Uredi se priložnosti primerno

Kaj obleči?! Ker se bosta prvič dobila na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji, ki bo potekal v klubu Cvetličarna, je najboljša sproščena, a vseeno malce boljša vsakdanja oprava. Torej, če vsak dan nosiš majico in kavbojke, ne bo prav nič narobe, če se tokrat odločiš za bluzo in hlače.
Splača se urediti, a ne pretiravaj z večerno toaleto, še posebej če to nisi ti. Konec koncev tudi tvoja obleka nakazuje tvojo osebnost.

3. Bodi sproščena in uživaj!

Prišla si na največjo spoznavno žurko leta, ki letos ponuja kar dve novosti! Glavna tema večera bo Escape Room – Pobeg iz samskosti. Skupaj z všečnim fantom bosta reševala uganke in če vama uspe, vaju čaka posebna nagrada. Kakšna nagrada je to, boš morala ugotoviti kar tam. Kupi vstopnico zdaj in se izogni čakanju v vrsti!
Druga novost je živa glasba! Skupina Joker bo z dinamičnim nastopom poskrbela, da se bo plesalo na ritme zabavne glasbe. Skupina Joker te vabi:


Nočeš na slepo?

Si bolj »ziherašica« in želiš svojega spremljevalca spoznati še pred zmenkom? Potem BREZPLAČNO PREIZKUSI ona-on.com, kjer se vsak dan spoznava več kot 160.000 uporabnikov.
Med njimi boš zagotovo našla pravega spremljevalca za Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 8: Escape Room.

Vidimo se 27. januarja ob 21h v klubu Cvetličarna!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri