3 FANTASTIČNE spletne strani, preko katerih nakupujemo Cosmo dekleta

Poznaš občutek, ko zjutraj stojiš pred polno omaro oblek, pa ne veš, kaj bi oblekla? Stavimo, da ga. 

3 FANTASTIČNE spletne strani, preko katerih nakupujemo Cosmo dekleta (foto: Profimedia) Profimedia
10. 5. 2019

Čas je, da se tega rešiš za vedno, si naložiš aplikacije oz. obiščeš spletne strani, ki jih cosmo in insta dekleta vsakodnevno uporabljamo (ker nakupovanje oblačil že dolgo ni omejeno le na fizične trgovine), in se rešiš dileme - KAJ ZA VRAGA NAJ DAM DANES NASE?!

To je naš seznam:

1. Zara

Za fashionistke

Sploh si ne znamo predstavljati življenja brez španske modne hiše Zara. Zara v vsakem letnem času in vremenu razveseljuje s posebnimi barvami, vzorci in kroji. Obsedla je Instagram in modne vplivnice so navdušene nad vsakim tretjim kosom iz Zare, zato tudi tebe pošiljamo po najljubši modni kos sezone prav tja.

Odklikaj na: zara.com

2. Next

Za modne da(ma)mice

Spletna stran, ki ponuja oblačila za vse starosti. Izbiraš lahko med žensko, otroško in moško modo. Stran je namenjena tudi nakupu izdelkov za dom, daril in elektronike. Vse kar potrebuješ, lahko tukaj najdeš na enem mestu. In to z domačega kavča!

Odklikaj na: next.si

3. Lisca

Za ljubiteljice lepega

Lisca, slovenska blagovna znamka, ki ponuja perilo, kopalke, spalni program in druga oblačila, vsako sezono preseneti z izbrano ponudbo. Večina naštetega spada v najbolj intimen del garderobe, zato ga je treba izbrati skladno z osebnostjo. Ugodje, eleganca, seksi videz in vsestranskost. Vse to lahko najdeš tudi v Liscini spletni prodajalni.

Odklikaj na: lisca.si

4. H&M

Za trajnostno naravnane

Se oblačiš za trajnostno in modno prihodnost? Za ljubezen? Za ljubezen do življenja in današnjega dne. Se oblačiš za ljubezen, ki je že ugasnila? "Ker na tem našem planetu malo ljubezni ne škodi nikomur," pravijo v novi, izjemni kampanji blagovne znamke H&M in s tem sporočajo, da so pravi prostor tudi za tiste, ki niso pristaši hitre mode.

Odklikaj na: hm.com

5. Asos

Za modne avanturistke

Kaj tu kupiti? Vse. Iščeš nekaj točno določenega? Asos to zagotovo ima. Največja britanska spletna trgovina ponuja svoje kolekcije in tudi druge znamke, ima celo lastno linijo visoke mode. Je pravo modno doživetje. Zate pripravijo izbor kosov, povezujejo se z modno ozaveščenimi mladimi. Tukaj boš težko našla dolgočasna oblačila.

Odklikaj na: asos.com

6. s.Oliver

Za pristna in praktična dekleta

Mesto, kjer boš našla osnovne kose, ki jih tvoja garderoba krvavo potrebuje, pa tudi malo drugačne, ki jo bodo popestrili. S.Oliver odlikujejo prepoznavne linije, kakovost materialov in izjemna izdelava. Gre za več kot le znamko. S.Oliver s svojimi izdelki sooblikuje življenjski slog posameznika, upošteva njegove želje in potrebe. Je za ljudi, ki jih zanima velik stvari, radi potujejo, so prilagodljivi in spontani.

Odklikaj na: soliver.si