10 noro nadležnih Facebook objav

A veš no, tiste vrste objav, za katere bi želela, da bi jih Facebook avtomatsko prepoznal in odstranil iz tvojega 'news feeda'.

10 noro nadležnih Facebook objav (foto: Profimedia) Profimedia
22. 8. 2016

Ko odpreš svoj Facebook se določenih objav zelo razveseliš. Prebereš kakšen zanimiv članek, nekdo objavi kakšno zanimivo fotografijo iz šolskih klopi, tretji ti dan polepša s povezavo na noro zabaven videoposnetek.

Nato pa ... prideš do tiste vrste objav, za katere bi želela, da bi jih Facebook že avtomatsko prepoznal in odstranil iz tvojega 'news feeda'.

1 Objave o nepričakovani spremembi vremena

Na primer ko zunaj prvič po dolgem času pade sneg in vsi mrzlično hitijo objavljati (večinoma totalno brezzvezne) fotografije sneženja.

2 Objave o čaščenju športnih dosežkov

Ko odpreš Facebook in najprej zagledaš nekaj v stilu: "Toooooooooo Messi, vamoooooos!!!! Barcelona, ole, ole, ole, ole." In druge podobne norije ...

3 RIP objave znanih osebnosti, ki so videti, kot da sta bila prijatelja iz otroštva

Vse prevzame občutek žalosti, ko izvemo, da je umrl nekdo, čigar delo smo spoštovali in oboževali. A pretiravati in na svojem Facebooku objavljati novico na način, kot da sta se poznala, je precej bedno početje.

4 Objave o dosežkih svojih otrok pogosteje kot enkrat na teden

Razumemo, da je za večino staršev otrok središče sveta, a skoraj vsakourne objave v stilu "smo že prešli na trdo hrano" in nato tri ure pozneje "naš že skoraj sam drži žličko" je tako nadležno, da je verjetno že pol tvojih Facebook prijateljev aktiviralo funkcijo neprikazovanja tvojih objav v news feedu.

5 Prepogoste objave selfijev

Razen če nisi ena od slavnih sester Kardashian, reees nikogar ne zanima, kako si videti, ko se zbudiš, pa ko ješ zajtrk, ko se ravno naličiš, v predavalnici, v dvigalu, v avtu, v trgovini z živili, pa v trgovini z oblačili, pa preden zaspiš in nato še ko zapreš oči ... Eden na teden bo čisto dovolj, pa še to če bo dober in nekaj posebnega.

6 Vsakodnevne objave o 'lajkanju' tisoč in ene stvari

Prosim podprite prijateljevo stran o (vstavi poljubni projekt), podpišite teh 10 peticij za ... , reši kviz o tem, kateri slavni osebi si najbolj podobna, igraj (vstavi igro). Tovrstne objave, še posebej če jih spremlja 'invite', so (če jih je preveč) nadležne. Vse ima svoje meje!

7 Objave o nagradnih igrah

Zagotovo imaš na Facebooku prijatelje, ki imajo že pet let isto profilsko fotografijo, vsak dan pa z vami delijo vsaj eno objavo o najrazličnejših nagradnih igrah.

Ni važno ali gre za otroški voziček, naravno kremo, kosilnico ali zlate uhane ... ta 'prijatelj' v čisto VSEH sodeluje in si jih noro želi.

8 Vsakodnevne objave najrazličnejših življenjskih citatov

Ki so po možnosti že takooooo prežvečeni: "Bistvo je očem nevidno." Resno?!?

9 Objave o tem, kako slab dan ima nekdo

Potem pa nekdo vpraša, kaj je in dobi odgovor, da ne more zdaj tukaj javno o tem razglabljati. Torej potem tudi ni treba JAVNO objavljati, kako slab dan imaš, če ne bomo nič razglabljali o problemu.

10 Objava celega albuma pijanskih fotografij s prejšnjega večera

In po možnosti si na fotografijah še označena in 'pohvaljena', kako dobro ga neseš. To so res pravi prijatelji, ni kaj!

Preberi še: Super trik, kako odstraniti klopa ali pa poglej, kako so igralke iz serije Game of thrones videti v resničnem življenju (FOTO)!

Priporočamo tudi: Jeep festival 2016: osvoji vikend z Jeepom!